10:34 / E Martë, 17 Prill 2018

Facebook fillon testin e pagesave (Foto)

Facebook ka zgjedhur IndinA� pA�r tA� testuar njA� shA�rbim tA� ri, atA� tA� pagesave. NA� rrjetin e famshA�m po testohet shA�rbimi i blerjes pA�r pA�rdoruesit e saj.

PA�r tA� patur tA� lehtA� kA�tA� sistem tregu, Facebook ka mundA�suar njA� rrjet mbarA�kombA�tar bankash publike dhe private pA�r tA� lehtA�suar transfertat e parave tA� lira dhe tA� menjA�hershme midis llogarive bankare.

HapA�sira tashmA� A�shtA� e mbushur me njA� numA�r firmash vendore dhe ndA�rkombA�tare (duke pA�rfshirA� Google dhe Amazon) qA� ofrojnA� shA�rbime tA� ngjashme./Indeksonline/

Temat: