05:36 / E Shtunë, 14 Prill 2018

Fjalimi i Donald Trump para se tA� niste forcat pA�r Siri (Video)

Presidenti i AmerikA�s, Donald Trump ka thA�nA� se A�shtA� detyruar qA� tA� nisA� sulmin nA� Siri pas ngjarjeve tA� fundit mizore qA� ndodhA�n nA� kA�tA� shtet. Trump ka deklaruar se ka dy aleatA� pA�r kA�to sulme, BritaninA� dhe FrancA�n.

“I urdhA�rova forcat e armatosura tA� Shteteve tA� Bashkuara qA� tA� sulmojnA� nA� mA�nyrA� precize bazat qA� kanA� armA� kimike tA� diktatorit sirian Bashar al-Assad. NjA� forcA� e kombinuar amerikane, britanike dhe franceze do ti kundA�rpA�rgjigjet kA�tyre sulmeve mizore me tA� gjitha instrumentet tona kombA�tare, ushtarake, ekonomike dhe diplomatike. Ne jemi pA�rgatitur tA� vazhdojmA� derisa kA�to agjentA� tA� armA�ve tA� ndaluara kimike do tA� ndalohen nga regjimi sirian” ka thA�nA� Trump.

Temat: