15:50 / E Diele, 04 Mars 2018 / indeksADMonline

Foto frymëzuese të çifteve para dhe pas ndryshimeve të mëdha [Foto]

Në një studim të kryer mbi çiftet e moshës së mesme, tregohet se ata janë të ndikuar shumë nga njëri-tjetri ose për mirë ose për keq.

Qëndrueshmëria dhe qëllimet e forta luajnë një rol të fuqishëm në motivimin e tjetrit.

Kur një person po zgjedh të hajë shëndetshëm, tjetri automatikisht bie në një rutinë të ngjashme.