10:07 / E Martë, 13 Gusht 2019

Foto qesharake të një arkitekture të tmerrshme

Disa dizajne arkitekturore nuk shkojnë gjithmonë saktësisht sipas planit, dhe përdoruesit e Twitter po mblidhen së bashku për t’i treguar disa nga dështimet arkitekturore më qesharake në lagjet e tyre.

E gjitha filloi kur Sarah Schauer nga Kalifornia u kërkoi ndjekësve të saj në Twitter të përgjigjen me dizajnin / fotografinë e arkitekturës më të dobët që kanë.

Si përgjigje, Tweet-er u përmbyt me fotografi histerike të dështimit të dizajnit. Shumica e përgjigjeve nxorën në pah banjot dhe ambientet familjare me dizajne të tmerrshme./Indeksonline/