13:54 / E Diele, 04 Mars 2018 / indeksADMonline

Fotografi të pabesueshme pa “PhotoShop”

Bota nuk është gjithmonë e sunduar nga ligji i logjikës dhe ju do të jeni në gjendje të kuptoni saktësisht pse e themi këtë kur shikoni disa fotografi.

Më poshtë fotografi të pabesueshme, pa ndërhyrje të ndonjë efekti: