15:55 / E Shtunë, 13 Tetor 2018

Fotografitë e kafshëve të shkrepura në momentin e duhur

Pjesa më e këndshme e të pasur një kafshë shtëpiake është se ato janë të pa parashikueshme dhe shumë qesharake.

Mace që mundohen të shkatërrojnë pemën e Krishtlindjeve, qenë që nuk dëshirojnë të shkojnë te doktori apo edhe mundohen të emitojnë njerëzit.

Më poshtë mund t’i shihni të gjitha këto./Indeksonline/