20:42 / E Shtunë, 23 Qershor 2018 / indeksADMonline

Fotografitë ku prapavija e vodhi vëmendjen

Fotografia klasike ka rregullat e saj rreth qëndrimit dhe figurës së përsosur që duhet të mbajmë gjatë shkrepjes. Por, gjithë këto rregulla fluturojnë jashtë dritares kur një element në prapavijë e vjedh vëmendjen.

Ja disa shembuj:

Temat: