16:58 / E Shtunë, 16 Qershor 2018

Fotografitë të rralla që nuk kanë nevojë për ndërhyrje

Mund të duket se realiteti është i lehtë për t’u kuptuar dhe parashikuar, por bota  ka  ende gjëra për të na habitur . Është e vështirë të besohet se nuk është vetëm shaka e dikujt apo që fotot e mëposhtme nuk janë përpunuar.

Më poshtë gjeni disa foto të mahnitshme të cilat mëritojnë të paktën një vështrim, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Një tyrannosaur që digjet në një muze dinosauri

Një tërmet në Tajvan

Një zog i rrëmbyer

Biblioteka në Kinë

Crazy mammatus cloud mbi Kansas, SHBA

 “Kjo pemë u godit nga rrufeja 3 orë më parë”.

Ky rrugëdalje në Anglinë e Jugut, Britani të Madhe

Gjurmët e dinosaurëve që kanë jetuar në gjysmën e parë të periudhës Kretake, Argjentinë

Temat: