13:06 / E Hënë, 06 Dhjetor 2021 / AD

Fshihni fotografitë që i keni në telefona – opsioni i ri për Google Photos

Gjatë qershorit të këtij viti, Google prezantoi funksionin “Locked Folder” në kuadër të aplikacionit Google Photos për pajisjet Pixel.

Kjo karakteristikë tani vjen edhe në pajisjet që nuk janë të linjës Pixel.

“Locked Folder” është “folderi” i sigurt dhe i mbyllur në kuadër të pajisjes, ku përdoruesit mund të ruajnë fotografitë dhe videot e tyre private, e përmbajtja e tyre nuk do të bartet tek Google Photos.

Përdoruesit e tjerë në këtë “folder” mund të shohin vetëm përmbajtjen që pronarët kanë ruajtur, e nuk u lejohet shpërndarja e tyre.