11:50 / E Hënë, 14 Maj 2018 / indeksADMonline

Gashi premton mbështetje për Sindikatën e Policisë

Ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi, ka pritur në takim nënkryetari i Sindikatës së Policisë Shaban Tasholli.

Në këtë takim, ministri Gashi dhe Tasholli biseduan lidhur me kushtet e punës dhe mirëqenien e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës.Gjatë këtij takimi, ndër të tjera u bisedua edhe për sigurimet shëndetësore dhe njohjen e përvojës së punës së policëve gjatë viteve të nëntëdhjeta.

Ministri Gashi u zotua se Ministria e Punëve të Brendshme do të japë mbështetjen e saj në realizimin e kërkesave të parashtruara nga Sindikata   gjë që do të ndihmonte avancimin e mëtejmë të Policisë së Kosovës.