07:39 / E Premte, 27 Korrik 2018 / indeksADMonline

Gashi raporton për konkursin policor dhe përfaqësimin e komuniteteve

Ministri i Punëve te Brendshme, Bejtush Gashi raporton para Komisionit për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim lidhur me shpalljen e konkursit Policor të Kosovës dhe përfaqësimi i komuniteteve.

Gjatë kësaj mbledhje, Komisioni po ashtu shqyrton Projektligjin nr. 06/L-058 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 04/L-036 për Statistikat Zyrtare të Republikës së Kosovës dhe amendamenteve të Komisionit për Administrate Publikë, Qeverisje Lokale dhe Media.