15:02 / E Hënë, 19 Nëntor 2018

Google mbyll Google+

Google Glass duhej të ndryshonte botën, por shpejt u kthye në asgjë. Dhe mos harroni pastaj Google Buzz?

Tani, Google është duke zhdukur një produkt tjetër: Google+, rrjeti social që duhej të ishte si Facebook dhe LinkedIn.

Google vendosi të mbyllë këtë shërbim pasi një gabim në software shkaktoi ekspozimin e të dhënave personale të profilit të qindra mijëra përdoruesve të Google+

Google Wave u krijua për t’i lejuar njerëzve t’i dërgonin mesazhe njëri-tjetrit dhe të redaktonin dokumentet së bashku, por përdoruesit u hutuan nga ajo dhe dështoi.

Temat: