16:16 / E Mërkurë, 24 Tetor 2018

Google tani ju lejon të ndryshoni parametrat e privatësisë së kërkimit

Që nga sot, Google po e bën më të lehtë për të ndryshuar parametrat e privatësisë në lidhje me kërkimin. Në pjesën e majtë të Google, do të jetë një opsion ku do të mund të rishikoni aktivitetin e kërkimit tuaj, të fshini disa ose të gjithë atë dhe të menaxhoni se si Google mbledh aktivitetin tuaj.

Google gjithashtu e bëri atë pak më të lehtë për të gjetur kontrollet e privatësisë në lidhje me Kërkimin, si parametrat e personalizimit të reklamave.

Google thotë se po shtjellon veçoritë e reja në celular dhe desktop sot; nëse nuk e shihni akoma, duhet të shfaqet së shpejti.

Një tipar i ngjashëm po vjen në aplikacionin Google për iOS dhe Android në javët e ardhshme.

Temat:
Mos i humb