09:11 / E Enjte, 07 Janar 2021 / Ensar Ramadani

Hapet peticion për pranimin e kodit të Kosovës në Twitter dhe Yahoo

Është hapur një peticion për pranimin e kodit të Kosovës në platformat sociale Twitter dhe Yahoo.

Kodet telefonike ITU të Kosovës mungojnë në këto platforma që përdorën masivisht në vendin tonë.

Në linkun më poshtë mund të nënshkruani peticionin për pranimin e kodit të Kosovës në Twitter dhe Yahoo. /IndeksOnline/

KLIKO KËTU