14:41 / E Premte, 04 Dhjetor 2020 / A. S

Hoti pas votimit të projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike: Qytetarët do të ndjejnë përkrahjen nga Qeveria

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti,  ka falënderuar të gjithë deputetët që kanë votuar për projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike. Ai ka thënë se pas këtij votimi , tashmë qytetarët e Kosovës do të ndjejnë përkrahjen direkte të Qeverisë.

Postimi i tij:

U jam mirënjohës dhe u falenderohem të gjithë deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës, të cilët besuan dhe e mbështetën Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike të Qeverisë së Kosovës.

Nga ky ligj, qytetarët dhe bizneset do ta ndjejnë përkrahjen direkte të Qeverisë, që bashkërisht t’i kalojmë sa më lehtë pasojat e shkaktuara nga #COVID19.