11:31 / E Shtunë, 14 Prill 2018

HP prezantoi dy desktopA�, njA� laptop dhe njA� ekran lojA�rash

NA� vitet e fundit HP i ka kushtuar jo pak vA�mendje linjA�s Omen, megjithatA� kA�tA� herA� ka vendosur tA� kujtojA� edhe komunitetin Pavilion duke pasuruar linjA�n me modele tA� reja dedikuar gejmerave.

BA�het fjalA� pA�r dy desktopA�, njA� laptop dhe njA� ekran qA� Intel thotA� se u shA�rbejnA� atyre qA� janA� tA� dhA�nA� pas lojA�rave.

Laptopi Pavilion Gaming vjen nA� njA� madhA�si tA� vetme, njA� model 15.6-inA� por nuk i mungojnA� disa konfigurime tA� ndryshme duke ulur A�mimin deri nA� 799 dollarA�.

TA� gjithA� kompjuterA�t e prezantuar sot vinA� me gjeneratA�n e tetA� tA� procesorA�ve Core i5 dhe i7, 8GB RAM dhe njA� seri kombinimesh mes hardisqeve tradicionalA� 1Terabajt dhe disqeve solide.

GejmerA�t do tA� pA�rfitojnA� ose njA� kartA� grafike Radeon RX560X, njA� GeForce GTX 1050 Ti ose njA� GTX 1060 Max-Q.

PA�r nga dizajni laptopi duke nA� pamje tA� parA� qA� A�shtA� ndA�rtuar pA�r lojA�ra tA� performancA�s sA� lartA� falA� stilit futuristik dhe tastierA� me dritA� LED jeshile.

Ekrani mund tA� konfigurohet nA� 1080p 60Hz, 1080p 144Hz ose 4K 60Hz.

DesktopA�t janA� Pavilion Gaming 690 dhe 790. I pari A�shtA� edhe modeli me harduerin e rangut mA� tA� ulA�t dhe fillon nga 549 dollarA�. Pavilion 790 fillon nga 749 dollarA� dhe ka disa tipare mA� tA� avancuare si mbA�shtetja pA�r 64GB RAM.

SA� fundit Pavilion Gaming 32 HDR A�shtA� njA� ekran me madhA�si 32-inA� dhe rezolucion 2560 x 1440 piksel. Me njA� rang rifreskimi prej 75Hz, ekrani ofron mbA�shtetje pA�r AMD FreeSync dhe kushton 449 dollarA�.

Linja Pavilion Gaming del nA� shitje nA� Maj dhe Qershor.