12:40 / E Shtunë, 15 Qershor 2019

Imazhet më qesharake të bëra me Photoshop

James Fridman është një dizajner grafik nga Londra.

Ai është i famshëm për marrjen e kërkesave të Photoshop-it nga njerëz nga e gjithë bota dhe përmbushjen e tyre në mënyrën e tij: ekzagjerimin e dëshirave të njerëzve ose duke ndëshkuar kotësinë dhe përtacinë.

Pavarësisht nga kjo sarkastikë, James ka më shumë se një milion fansa në mbarë botën dhe ata vazhdojnë t’i dërgojnë fotografi.

Ndoshta ata vetëm duan të sfidojnë kreativitetin e tij? Më poshtë shihni disa foto, të cilat janë mjaft qesharake.