18:09 / E Mërkurë, 14 Prill 2021 / e. b

Instagram po teston një veçori që i lejon përdoruesit të zgjedhin nëse duan të shohin pëlqime

Instagram po teston një veçori që do t’i linte përdoruesit të vendosnin nëse duan të fshehin pëlqime në postimet e tyre ose postime nga njerëzit që ndjekin.

Sot Instagram ka filluar opsionin e testimeve, shkruan CNN, transmeton Indeksonline.

Njerëzit që e përdorin këtë aplikacion gjithashtu mund të vendosin të mbajnë përvojën origjinale, e cila përfshin pëlqime të dukshme.

Instagrami filloi të provonte mundësinë për të fshehur pëlqimet në postimet e vitit 2019, së pari në Kanada dhe më vonë në të gjithë botën. 

Ndërsa ndjekësit nuk mund të shihnin numrin e përgjithshëm të pëlqimeve të një postimi të marrë, por pronari i llogarisë ende mund ta shoh atë pëlqim.

Testi u bë “për të kuptuar nëse zvogëlon disa presione për përdoruesit kur postojnë në platformë, tha një zëdhënës i Facebook, i cili zotëron Instagramin./Indeksonline/