23:44 / E Hënë, 01 Prill 2024 / FR

Instagrami jashtë funksionit, përdoruesit pretendojnë se nuk mund të hyjnë në llogaritë e tyre

Instagrami është jashtë funksionit për përdoruesit në mbarë botën, duke lënë mijëra njerëz jashtë përdorimit postuar dhe pëlqyer.

Ndërprerja goditi platformën në pronësi të Meta të hënën pasdite, me shumë përdorues që përmendin probleme me aplikacionin, Neës Feed dhe hyrjen në llogari.

Probleme janë raportuar në SHBA, MB, Evropë, Azi  dhe pjesë të tjera të globit.

DownDetector, një faqe që monitoron ndërprerjet në internet, tregon se problemet u shfaqën rreth orës 14:00 dhe 71 përqind e përdoruesve përmendën probleme me aplikacionin – 12 përqind nuk mund të hyjnë në llogaritë e tyre.

Disa përdorues menduan se ishte komike që Instagrami gjithashtu ka rënë në ditën e 1 prillit, ndërsa vunë në dukje se platforma duket se ka probleme çdo javë.

Ndërprerja e së hënës vjen rreth tre javë që kur Instagram pati probleme.

Më 21 mars, aplikacioni për ndarjen e fotografive, Facebook dhe Messenger u goditën të gjithë me një ndërprerje në mbarë botën që zgjati për më shumë se dy orë./daily.mail/