15:03 / E Mërkurë, 19 Shtator 2018 / indeksADMonline

Interesante si kërkon ushqim në vrima miu me gjashtë të vegjlit

Ndjenjën e amësisë dijnë ta shprehin mjaft mirë edhe qeniet tjera, e jo vetëm njerëzit.

Një mi kishte dal ditë më parë të kërkonte ushqim për vete dhe gjashtë të vegjlit e saj, transmeton Indeksonline.

Interesantja e kësaj video është se të gjithë minjët e vegjël janë kapur njëri pas tjetrit dhe i shkojnë pas së ëmës.

Ata hyjnë vrimë pas vrime në kërkim të dickaje për ta ngrënë, derisa pronari i shtëpisë i ka filmuar minjtë për disa minuta. /Indeksonline/

Temat: