16:47 / E Hënë, 23 Prill 2018 / indeksADMonline

Isa Mustafa fton tryezA�n me partitA� pA�r a�?Zgjedhjet e Parakohshmea�� (Foto)

Kryetari i Lidhjes Demokratike tA� KosovA�s, Isa Mustafa, i ka ftuar kryetarA�t e partive politike tA� mA�rkurA�n e kA�saj jave nA� njA� tryezA� tA� pA�rbashkA�t me qellim tA� tejkalimit tA� gjendjes sA� krijuar nA� vend.

NA� letrA�n dA�rguar partive politike, tA� cilA�n e ka siguruar KALLXO.com, Mustafa thotA� se gjendja e krijuar politike nA� vend mund tA� zgjidhet veA� me zgjedhje tA� parakohshme.

a�?A�shtA� nA� interesin mA� tA� mirA� tA� qytetarA�ve qA� partitA� politike tA� arrijnA� koncensus lidhur me temat e rA�ndA�sishme nacionale, Parimet qA� duhet ndjekur nA� adresimin e kA�tyre temave, pavarA�sisht kush qeverisA� si dhe pA�rgatitjet e nevojshme pA�r organizmin e zgjedhjeve tA� parakohshme tA� lira dhe demokratike pA�r tA� nxjerrA� njA� qeveri stabile tA� njA� shumicea�?, thuhet nA� letrA�n e MustafA�s dA�rguar sot partive politike nA� vend.

Tryeza politike do tA� mbahen tA� mA�rkurA�n nA� ora 13 nA� Kuvendin e KosovA�s.

NdA�rsa sot gjatA� ditA�s edhe kryetari i Kuvendit tA� KosovA�s Kadri Veseli u ka shkruar letA�r tA� gjithA� pA�rfaqA�suesve politik nA� vend.