21:22 / E Martë, 13 Shkurt 2018

Ish gruaja po shtyn fëmijët kundër meje

Ajo më la mua para shtatë vitesh për një tjetër mashkull. Unë jam 38 ndërsa 37 vjeçare.

Vajza jonë 15 vjeçare dhe djali 12 vjeçar kanë jetuar me mua deri në vitin e kaluar pastaj ata u kthyen me nënë e tyre për shkak se i dashuri e la atë.

Është pothuajse e pamundur të bësh prindësi me të. Ajo kundërshton gjithçka që them unë.

Ajo ia ka shpërlarë trurin djalit tonë, unë nuk jam baba i keq. Ajo thotë se po u kërkon fëmijëve të shihen me mua por vajza më thotë se ajo nuk do e detyrojë nëse ai nuk dëshiron. Ajo i lejon djalit të merr pushim nga shkolla pa asnjë arsye.

Po mendoj se duhet tu them fëmijëve se ajo është një kontrolluese fanatike në mënyrë që ata ta dinë se çfarë është ajo.

Përgjigja e psikologes:

Më mirë mos e bëj. Tregoji gruas tuaj që ju dy duhet të bashkëpunoni në rritjen e fëmijëve.

Ajo duhet ta dijë se edhe ti merakosesh për ta./Indeksonline/