19:35 / E Hënë, 23 Prill 2018 / indeksADMonline

Ismet Beqiri nA� Strasbourg takon Joseph Daul, flasin pA�r zhvillimet aktuale nA� KosovA�

Sekretari i PA�rgjithshA�m i Lidhjes Demokratike tA� KosovA�s, Ismet Beqiri njA�herA�sh deputet i Kuvendit nga radhA�t e kA�saj partie po qA�ndron nA� Strasbourg ku po mbahet sesioni pranveror i AsamblesA� Parlamentare tA� KA�shillit tA� EuropA�s.

Beqiri ka marrA� pjesA� nA� takimin e Grupit Parlamentar tA� Partive Popullore Evropiane, pjesA� e sA� cilA�s LDK A�shtA� anA�tare. Sipas tij, A�shtA� grupi parlamentar mA� i madh i AsamblesA� nA� fjalA�, transmeton Indeksonline.

Zyrtari i LDK-sA� ka takuar edhe Presidentin e Partive Popullore Europiane, Joseph Daul ku kanA� diskutuar pA�r zhvillimet aktuale nA� KosovA�.

Ai ka njoftuar po ashtu se A�nesA�r nA� Komisionin pA�r PolitikA� tA� jashtme dhe Demokraci do tA� jetA� nA� rend dite edhe Situata aktuale nA� KosovA�.

Shkrimi i plotA�:

Te nderuar miq

NA� Strasbourg po mbahet sesioni pranveror i AsamblesA� Parlamentare tA� KA�shillit tA� EuropA�s

NA� ditA�n e parA� tA� punimeve,mora pjesA� nA� takimin e Grupit Parlamentar tA� Partive Popullore Evropiane(ku LDK A�shtA� anA�tare)i cili A�shtA� grupi Parlamentar mA� i madh i kA�saj Asambleje.

Kisha nderin tA� takoj Presidentin e EPP-sA� z.Joseph Daul,tA� cilin e informova pA�r zhvillimet aktuale nA� KosovA�,pA�r brishtA�sinA� e Institucioneve tona aktuale,nevojA�n qA� sa mA� shpejtA� tA� kemi zgjedhje tA� reja Parlamentare.

Poashtu e njohtova per punA�n dhe rolin e madh tA� LDK-sA� nA� jetA�n politike dhe Institucionale nA� KosovA�,pavarsisht faktit qA� aktualisht jemi opozitA�,por njA�kohA�sisht partia mA� e madhe nA� vend.

Si delegacion i KosovA�s do tA� marrim pjesA� nA� punimet e Komisioneve tA� ndryshme,kurse unA� edhe nA� takimet tjera tA� GP tA� EPP-sA�.

NesA�r nA� Komisionin pA�r PolitikA� tA� jashtme dhe Demokraci do tA� jetA� nA� rend dite edhe Situata aktuale nA� KosovA�, Do tA� kemi pritje nga Kryetari i Strasbourgut z.Roland Ries.Takimet vazhdojn deri mA� 27 prill./Indeksonline/