12:03 / E Mërkurë, 20 Qershor 2018

Ja kush janë më të mirë në seks

Sigurisht që mbipesha është e rrezikshme pasi mund të jetë shkaktar i shumë sëmundjeve të ndryshme, të cilat sjellin vdekjen e parakohshme. Por një studim i fundit ka gjetur një plus te të qënit i shëndoshë.

Kjo në fakt vlen për meshkujt, dhe për një pjesë të cilën ata e kanë shumë të rëndësishme. Sipas shkencëtarëve, meshkujt mbipeshë kanë aftësi të zgjasin më shumë në seks.

Ejakulimi te ta zgjat më tepër se sa mesatarja e meshkujve në përgjithësi. Një mashkull i cili ka barkun madh , mund të zgjas mesatarisht 7.8 minuta në seks, dhe ky është sigurisht një lajm i mirë për ta. Sipas shkencëtarëve, shëndeti i ndihmon të jenë më të përmbajtur, dhe të shijojnë seksin më tepër se një mashkull mesatar.

Temat: