15:04 / E Hënë, 18 Shtator 2023 / L K

Ja një nga arsyet pse duheni të vizitoni Banjen e Kllokotit

Terapia me Shockwave përdoret për të trajtuar një numër të madh problemesh muskulo-skeletore dhe gjithashtu përshpejton procesin shërues duke aktivizuar fuqitë vetë-shëruese të trupit, veçanërisht aty ku trupi nuk ka mundësi ta kryej vetë këtë veprim.

Indikacionet më të zakonshme përfshijnë:

Dhimbjet e supit,

Kalcifikatet,

Dhimbjet e shpinës,

Tendiniti i Akilit,

Artrozat e gjunjëve etj.