18:55 / E Martë, 02 Tetor 2018

Jeni single akoma? Këto janë arsyet

Ka disa gjëra të veçanta që femrat refuzojnë meshkujt, edhe pse nuk janë në dijeni të saj.

Zbuloni nëse e bëni vetë, dhe ndryshoni ato në kohë nëse nuk dëshironi të qëndroni gjithmonë vetëm

-Përpiqeni të ndryshoni meshkujt

Shumë femra hyjnë në lidhje duke pritur të jenë në gjendje të ndryshojnë të gjitha gjërat e vogla që iu pengojnë te partneri i tyre. Por kjo ndodh shpesh që këto t’iu sillen bumerang. Kur një mashkull është i detyruar të heqë dorë nga gjërat që e mbushin me gëzim dhe ndryshojnë karakterin e tij për shkak të femrës, ai mund të konkludojë se është më mirë pa të.

-Stërmadhoni gjërat

Mos u merrni me gjëra të vogla dhe përpiquni të ndizni emocionet tuaja. Meshkujt zakonisht janë të drejtpërdrejtë dhe veprimet e tyre nuk kanë asnjë qëllim të fshehur, dhe duke analizuar secilën prej fjalive të tij, ju vetëm do ta çmendni atë dhe do ta largoni nga vetja.

– Shkoni në shtrat në takimin e parë

Megjithëse duket e pabesueshme, burrat nuk duan të bëjnë seks në takimin e parë me një femër me të cilën planifikojnë një marrëdhënie serioze. Nëse ju e merrni atë në shtrat pas pijeve të parë të përbashkët, ai nuk do të ju konsiderojë serioze. Një femër që shkon vetëm me një puthje për një natë të mirë dhe e lë atë duke pritur, do të jetë më interesante për mashkullin.

-Nuk jeni besnike

Është e qartë se kjo është arsyeja pse mashkulli largohet nga ju. Nëse flirtimi është një hobi i preferuar nga i cili nuk mund të hiqni dorë edhe kur jeni të zënë, mashkulli do të ndihet i pasigurt dhe lidhja juaj nuk do të zgjasë shumë.

Temat: