23:17 / E Mërkurë, 21 Tetor 2020

Ka 5 ditë që kamionë të një kompanie janë të parkuar në trotuaret e Vushtrrisë, banorët detyrohet të ecin në rrugë

Në pamjen e saj ku mbizotërojnë ngjyrat e mbyllëta, ajo duket për mrekulli në këto ditë vjeshte.

Ka pesë ditë që po qëndrojnë në trotuaret e rrugës “Ismail Qemajli” në Vushtrri, kamionët e një kompanie ndërtimi.

Banorët shprehen të mllefosur në lidhje me këtë situatë, duke theksuar se atyre po u rrezikohet jeta, meqë iu duhet të dalin e të ecin në magjistrale.

Ankohen se askush nuk po ndërmerr masa, dhe se jeta e fëmijëve të tyre gjatë këtyre pesë ditëve është vënë në rrezik, meqë duhet të ecin në rrugë, andej nga edhe kalojnë veturat.

IndeksOnline ju sjell pamje: