22:40 / E Martë, 24 Mars 2020

Kaka i dërgon mesazh Maldinit: Kapiten i madh, jemi me ty!

Ricardo Kaka ka folur së fundmi në një intervistë të mbajtur live në Instagram.

Braziliani është shprehur se ndodhet në karantinë prej 8 ditësh dhe del vetëm në rast nevoje, pasi edhe në Brazil masat janë të rrepta.

Përveç kësaj, legjenda e Milanit ka dhënë edhe një mesazh prekës për Maldinin.

Dal jashtë vetëm në rast nevoje. Po, jemi në shtëpi në Sao Paulo në karantinë prej 8 ditësh. Jemi pak vonë në Brazil, sepse virusi ka ardhur vonë dhe kjo gjë është e mirë. Kemi mësuar nga masat që kanë marrë shtetet e tjera, mbi të gjitha Italia. Shpresoj që rregullat të respektohen”.

Një mesazh për Maldinin? Gjithmonë, Forca Milan! Maldini është mirë dhe do të përmirësohet. Edhe djali i tij Daniel po bën të njëjtën gjë. Kapiteni i madh, gjithmonë me ty!