23:50 / E Shtunë, 09 Qershor 2018

“Kam kryer treshe me dy burra, por tani kolegët e mi e dinë dhe nuk më lejojnë ta harroj atë”

Kam kryer treshe të egër me dy burra, por tani kolegët e mi të punës e dinë dhe nuk do të më lejojnë ta harroj atë.
Ajo ndihej mirë në atë kohë – por jo të nesërmen.

Unë jam një vajzë 20 vjeçare dhe unë shkova jashtë klubit me disa miq javën e kaluar.

Kam kaluar mbrëmjen me dy prej tyre. Kemi kaluar kohë bashkë, kemi blerë pijë dhe e kemi shijuar.

Djaloshi që e imagjinova, vuri dorën përreth meje dhe filloi të më puthte.

Isha shumë e dehur dhe unë u përgjigja. Kjo ishte ajo që unë do të isha duke shpresuar për të, me të vërtetë.

Rrobat e mia ishin jashtë dhe ai ishte mbi mua. U ndjeva mahnitshëm dhe nuk e kuptova në fillim se shoku i tij ishte bashkuar gjithashtu.

Në punë të hënën në mëngjes u ndjeva keq.

Tani nuk jam i lumtur. Është ndjenjë keqe që kam pasur marrëdhënie seksuale me të dy këta djem.

Mendimi i njerëzve të tjerë që po më shikojnë, po ndihëm keq dhe e zënë ngushtë.

Piskologia thotë: Tregojuni miqve tuaj të vërtetë që jeni plot keqardhje. Ata do të kuptojnë nëse jeni të sinqertë me ta.

Ju keni marrë një rrezik të tillë. Seksi i paplanifikuar me partnerët e panjohur mund të jetë aq e rrezikshme. Ti nuk dije asgjë për ata djema apo për vendosjen në atë shtëpi.

Ju lutem shikoni nivelet e alkoolit në të ardhmen.A keni përdorur mbrojtje? Nëse përgjigja është jo, merrni veten të kontrolluar për IST-të dhe shtatzëninë.
Sa i dehur jeni dhe sa të dehur ishin djemtë? Marrëdhëniet me dikë që kanë konsumuar shumë për pëlqimin e tyre për të qenë kuptimplotë është kundër ligjit.

Temat: