15:36 / E Martë, 08 Janar 2019

Kaq milionë Play Station 4 janë shitur brenda 5 viteve

Sony Play Station ka prezantuar shifrat rekorde të Play Station 4. Kompania ka njoftuar se brenda 5 viteve ka shitur 91.6 milionë Play Station 4.

Brenda kaq viteve në treg, ky përbën një rekord të ri të shitjeve. Sony e ka mposhtur edhe konkurrencën e Xbox One të Microsoft.

Përtej harduerit Sony ka publikuar disa statistika titujsh me 50 milionë tituj të shitur dhe të paktën 9 milionë kopje të Spiderman.

Numri total i shitjeve të Play Station është 876 milionë./Indeksonline/