17:26 / E Enjte, 30 Mars 2023 / L K

KEDS njofton se në këto zona do të këtë punime në rrjet

01.04.2023

                                         Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Denji (kodi: 82081007) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montim – demontim i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve në Bratotin.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Lika dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klinavci (kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov dhe Rudicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave te thyera.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

01.04.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Cermjani (kodi: 80080012)nga ora 08:00 deri nëora 17:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja:  Projekte investive, punime në projekte investive Lot 11 Gjakove Feeder 2.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006)nga ora 09:00 deri nëora 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001) nga ora 08:30-11:00 dhe nga ora 15:00-17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Ts 10/04 [kV] Likovcë Meha (kodi: 74000001024)nga ora 11:00 deri në ora 17:00

Ts 10/04 [kV] Likovcë Zymeri-2(kodi: 74000001025)nga ora 11:00 deri në ora 17:00

Ts 10/04 [kV] Likovcë Arif Aliu(kodi: 74000001056)nga ora 11:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Likovc.

Arsyeja:  Projekte investive, energjizimi i transformatorit ekzistues përmes largpërçuesit të ri.

01.04.2023

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gelanca (kodi: 32000021) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Shirokë, Leshan, Gjinoc, Gelancë dhe Greikoc.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajqinë-Pollatë (kodi: 14000014) nga ora 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllarinë, Reqicë, Zhiti, Sylevic, Breze, Tërnavicë, Murgullë, Zakut, Metehi, Dobërdol, Fan Zahir Pajazit, Letanc te Rexha dhe Smajlovit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raq-Moglica (kodi: 81000117) nga ora 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Brekoc; rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, rr.Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë  dhe Zhub.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla (kodi: 40000031) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Për krijimin e sistemit hyrje/dalje, pas vizitës në terren nga komisioni i Pranimeve Teknike.