18:43 / E Mërkurë, 28 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Këshilltar nacional zviceran: Jam me tërë zemrën me Shqiptarët e Zvicrës

Në këtë ditë të festimit të flamurit shqiptar, si dhe ditë të pavarësisë, jam me tërë zemrën me Shqiptarët e Zvicrës dhe të vendit të prejardhjes së tyre: Urime Festa e Flamurit!

Ky është urimi i Carlo Sommarugua, Këshilltar nacional zviceran.

“En ce jour de commémoration du drapeau #albanais, également jour de l’#indépendance, je suis de tout cœur avec les Albanais de Suisse et au pays: Urime Festa e Flamurit !”, shkruhet në postimin origjinal.