19:50 / E Premte, 09 Shkurt 2018

Kështu nis dhe përfundon prodhimi i një Samsung Galaxy (Video)

Në filmin e ri të shkurtër nga Samsung  tregohet procesi i prodhimit të Samsung Galaxy. Sytë e robotit tregojnë se si duket procesi i krijimit të një telefoni Samsung.

Udhëtimi fillon me robotë që zgjohen nga”gjumi” të përgatitur plotësisht për punë.

Detyra e tyre në fabrikën e prodhimit Samsung është të ndihmojë në transferimin e komponentëve të telefonit nga një proces prodhimi në tjetrin.

Punonjësit në impiant po grumbullojnë dhe inspektojnë komponentët deri në inspektimin përfundimtar. /Indeksonline/

Shikoni videon…