08:10 / E Martë, 09 Mars 2021 / FG

Këta njerëz duhen mbajtur larg pajisjeve elektronike

Jo të gjithë njerëzit janë dashamirës të teknologjisë, por një pjesë e mirë e tyre dinë të përshtaten për bukuri dhe madje edhe i mirëmbajnë pajisjet elektronike.

Ka gjithashtu shumë prej nesh që nuk mund të jetojnë dot pa telefonat dhe laptopët personal, por jo të gjithë janë të aftë që të kujdesen në mënyrë korrekte për pajisjet teknologjike.

Megjithatë janë disa lloj njerëzish që fare mirë mund t’i konsiderojmë si “armiq” ose “hasëm” të pajisjeve elektronike.

Më mirë këtë gjë ua thonë punonjësit e “ndihmës teknike” ose riparimit të pajisjeve elektronike, raporton “Daily Mail”.