00:13 / E Mërkurë, 05 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

“Këtë foto të George H.W Bush nuk do ta harroj kurrë”

Kryetari i Dhomës, Paul Ryan, duke përshkruar se sa George H.W. Bush ishte “personifikim i mirësisë”, foli për një fotografi që ai do ta kujtoj gjithmonë.

Kjo foto tregon Bush-in e vjetër duke mbajtur dorën e Presidentit George W. Bush, djalit të tij, në shërbim të Ditës Kombëtare të Lutjes dhe Përkujtimit të Amerikës në 14 Shtator 2001, vetëm disa ditë pas sulmeve terroriste të 11 shtatorit.

“Këtë nuk do ta harroj kurrë”, tha Ryan, duke e përshkruar atë si një imazh që zbulonte “një baba të dashur që po mbante dorën e djalit të tij”. /IndeksOnline/

Temat: