15:45 / E Martë, 13 Shkurt 2024 / L K

Këtë “magji” të Zone Mobile nuk e keni parë asnjëherë më parë

Zone Mobile iu sjell brendet e fundit inovative për telefoninë mobile.

Së fundmi kanë nxjerr në treg një produkt shumë inovativ dhe mjaft interesant.

Case të telefonave, ku mund t’i ndryshoni vetë fotografinë dhe të vendosni cilen fotografi të dëshironi!

Vizitoni Zone Mobile dhe pajisuni me këtë inovacion.