10:19 / E Martë, 12 Maj 2020 / indeksADMonline

Këtë vit nuk do të ketë Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy S20 Ultra është telefoni më i shtrenjtë në formacionin e serisë Galaxy, një pajisje që mburret me një kamerë primare 108MP dhe disa përditësime të tjera mbi modelet standarde dhe versionin Plus.

Përkundër çmimeve të larta, sipas një thashethemi të ri (përmes Android Authority), thuhet se seria e ardhshme e Galaxy Note 20 nga Samsung nuk do të ketë një model “Ultra”.

Galaxy S20 Ultra është telefoni më i shtrenjtë në formacionin e serisë Galaxy, një pajisje që mburret me një kamerë primare 108MP dhe disa përditësime të tjera mbi modelet standarde dhe versionin Plus.

Përkundër çmimeve të larta, sipas një thashethemi të ri (përmes Android Authority), thuhet se seria e ardhshme e Galaxy Note 20 nga Samsung nuk do të ketë një model “Ultra”.