08:03 / E Hënë, 28 Dhjetor 2020 / Ensar Ramadani

KFC prodhon një tastierë që ngroh mishin e pulës gjatë lojërave

Zinxhiri i njohur i ushqimeve, KFC ka nxjerr në prodhim një tastierë që e ngroh mishin e pulës derisa luani me lojëra kompjuteri.

Kompania tha që tastiera ishte projektuar nga një prodhues global i pajisjeve dhe mund të luante lojëra të nivelit të lartë si makinat e tjera të lojërave.

Shumë njerëz menduan se tastiera e lojërave ishte një fushatë e mashtruar e marketingut kur u zbulua në qershor.

Dhoma e pulës do të mbajë përmbajtjen e saj të nxehtë, të gatshme për konsum gjatë seancave intensive të lojërave,” ka shkruar KFC-ja.

KFC-ja tha që tastiera e saj e re kishte një sistem ftohje të ndërtuar me porosi, që përdor nxehtësinë e prodhuar nga përbërësit e saj për të ngrohur dhomën e pulës.

Kjo makinë është e aftë të drejtojë lojëra në specifikime të nivelit të lartë, të gjitha në krye të mbajtjes së vaktit tuaj të ngrohtë që ju të shijoni gjatë përvojës suaj të lojërave … çfarë nuk ju pëlqen?“, ka thënë zëdhënësi i KFC-së Mark Cheevers tha BBC-ja.

Nëse Sony ose Microsoft dëshiron ndonjë këshillë sesi të krijosh një dhomë pule për përpjekjet e tyre herën tjetër, ata do t’ ishin të mirëpritur të kontaktojnë.” /IndeksOnline/