22:50 / E Enjte, 05 Korrik 2018 / indeksADMonline

Kjo është lista me 157 emra origjinalë ilirë për fëmijën tuaj

Jeni në një pritje të ëmbël dhe po mendoni për emrin që do i vini fëmijës që po vjen në jetë?

Mos u mendoni shumë të gjeni emra të huaj për fëmijën tuaj. Kjo është një listë me emra të vjetër ilirë të cilët janë fantastikë.

Janë emra fantastikë, shumicën e të cilëve mund të mos i kemi dëgjuar. Si ju duken emrat Siloria, Jolka, Andata, Daorsa për vajza?

Po emrat Etrit, Jorik, Kail, Tedian për djem?

Shikoni më poshtë një listë me plot 157 emra ilirë për vajza e djem.

Ja lista me 157 emra origjinalë ilirë për fëmijën tuaj: