75 Mall Live Search
21:04 / E Mërkurë, 13 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Kjo është mosha kur të gjithë tradhëtojmë më shumë

Në çfarë moshe ju tradhtoni më shumë? Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje, kampioni i zgjedhur, i moshës midis tridhjetë e pesëdhjetë e pesë, ka zbuluar një përgjigje interesante, e lidhur me orën biologjike dhe atë që besojmë se është e lidhur me të rinjtë.

Gjatë adoleshencës, dashuria duket se është kryefjalë e gjithçkaje, (dhe hormonet), por kur rritemi takimet ndjekin rrugët e dëshirës, ??por edhe një mënyrë për të rinovuar angazhimin e tyre për jetën.

Një marrëdhënie e re na gjen më jetikë, të rinj dhe të lirë. Por kini kujdes, kjo nuk ndodh gjithmonë. Të ballafaquar me një zgjedhje që kërcënon të minojë një marrëdhënie, është e rëndësishme të analizohen motivet e vërteta që shtrihen nën sipërfaqen e gjërave.

Jeta bashkëshortore në disa momente mund të rrezikojë spontanitetin e një marrëdhënieje. Sondazhet kanë treguar se midis tridhjetë e dyzet viteve është më e lehtë të ndjehesh i pakënaqur: Hipotekat, faturat, fëmijët e vegjël dhe shqetësimet për të ardhmen janë një burim diskutimi dhe krijojnë stres.

Lumturia rritet pas dyerve të shtëpisë!

Sipas të dhënave, 48% e tradhtive ndodhin mes dyzet e dyzet e pesë viteve, një periudhë kohore që zakonisht shënon një reflektim të rëndësishëm ekzistencial.
Të dhënat tregojnë se 78% e grave ndërmjet moshës dyzet e dyzet e katër zakonisht tradhëtojnë partnerin e tyre. Për gratë, pabesia rritet me numrin e viteve: Nëse nga tridhjetë në tridhjetë e katër është 38% për ta bërë këtë, përqindja arrin 59% midis tridhjetë e pesë dhe tridhjetë e nëntë. Pas dyzet viteve? Numri i tradhtarëve zvogëlohet në 40%.

Temat: