20:30 / E Martë, 10 Korrik 2018

Kjo është zgjidhje kur iu vije nevoja, por WC është e zënë! (Video)

Një grua po priste në radhë për të hyr në tualet që të kryej nevojat e saja ditore.

Ajo priti e priti për disa minuta, trokiti vazhdimisht në deri, por dikur pritjes i erdhi fundi, transmeton Indeksonline.

Meqë më nuk mundi ta mbante nevojën, ajo kap koshin e plehrave dhe ulet ta bëj nevojën aty.

Si për inat, pas pak sekondash tualeti lirohet, por ajo vazhdon të bëj atë që ia nisi. /Indeksonline/

Temat: