22:46 / E Martë, 31 Janar 2023 / shkelqim osmanaj

Koeficienti i pagave, mbi 1200 euro do të jetë paga e mjekut specialist

Këtë javë pritet të hyjë në fuqi Ligji i ri i pagave në Kosovë, por asnjëri prej punëtorëve në sektorin publik nuk e di se sa do ta ketë pagën.

Burime te Indeksonline bëjnë të ditur se me koeficentin e ri te pagave, mjeku specialist do te ketë te ardhura mujore 1238 euro.

Shuma e caktuar do të shumëzohej pastaj me nivelin e koeficientit – që varion nga 2 deri në 18 – dhe do të prodhonte vlerën e pagës.