14:53 / E Martë, 26 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Komuniteti Shqiptaro Amerikan zgjedh presidentin e ri (Foto)

Komuniteti Shqiptaro Amerikan në Dallas “Fort Worth” njoftoi publikun se më datën 18 dhjetor të këtij viti kanë emëruar një president të ri.

Rolin e presidentit në këtë komunitet e mori z. Bruno Ceka.

Kjo organizatë jofitimprurëse i uron suksese në rolin e drejtuesit z. Cekas.

Një historik i shkurtër i kësaj organizate: Në vitin 2000 komuniteti shqiptaro-amerikan në DFË u rrit me shpejtësi. Komuniteti i përball me rritje të madhe në qendër në Texas. Tani lidershipi ka bërë angazhimin për t’i bashkuar të dy qendrat dhe përfundimisht t’i kombinojë ato si një dhe për të ndërtuar një qendër të madhe.

Temat: