15:24 / E Hënë, 16 Prill 2018 / indeksADMonline

a�?Jetimat e Ballkanita�? do ta��i bA�jnA� me shtA�pi dy familje gjilanase me gjendje tA� rA�ndA�

Kryetari i KomunA�s sA� Gjilanit, Lutfi Haziri, ka pritur sot nA� takim pA�rfaqA�sues tA� shoqatA�s bamirA�se a�?Jetimat e Ballkanita�?, nga tA� cilA�t ka marrA� konfirmimin pA�r ndA�rtimin e dy shtA�pive pA�r familjet me gjendje tA� rA�ndA� tA� banimit, tA� cilat rrisin fA�mijA� jetimA�.

Kryetari Haziri e ka falA�nderuar pA�rfaqA�suesin e kA�saj shoqate, Halil Kastratin, pA�r kA�tA� mbA�shtetje dhe humanitetin ndaj jetimA�ve.

a�?Komuna e Gjilanit ka tri vite qA� e ka fondin pA�r banim social dhe nga vullneti i njerA�zve tA� mirA� i kemi ndA�rtuar mA� shumA� se 60 shtA�pi pA�r familjet nA� nevojA�, ndA�rkaq 6 shtA�pi tA� tjera do ta��i ndA�rtojmA� sivjet. UnA� ju falA�nderoj juve qA� dorA�n e humanizmit e keni shtri nA� Gjilan nA� mA�nyrA� tA� vazhdueshmea�?, ka thA�nA� Haziri.

Kurse, drejtori general i shoqatA�se bA�mirA�se a�?Jetimat e Ballkanita�?, Halil Kastrati, e ka falA�nderuar kryetarin Haziri pA�r pritjen dhe zotimin pA�r mbA�shtetjen sa i pA�rket mbarA�vajtjes sA� punA�ve nA� ndA�rtimin e dy shtA�pive pA�r jetimA� tA� Gjilanit.

a�?Gjilani A�shtA� qyteti qA� e kemi mbA�shtetur mA� sA� shumA�ti nA� ndA�rtim tA� shtA�pive pA�r fA�mijA� jetimA�. Do tA� vazhdojmA� edhe nA� tA� ardhmen me kA�tA� solidariteta�?, u zotua Kastrati./Indeksonline/