15:25 / E Diele, 25 Gusht 2019

Kosova më mirë se shumica e shteteve të BE-së për qasjen e shtëpive në internet

Ministri në detyrë i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka thënë se Kosova më mirë se shumica e shteteve të Bashkimit Evropian dhe larg vendeve të rajonit për sa i përket shtëpive me qasje në internet.

Sipas tij, këtë vit është arritur të kemi mbulueshmëri prej 93% të shtëpive.

Këtë sipas Llukës, e ka konfirmuar Agjencioni Statistikor Evropian – Eurostat.