20:47 / E Shtunë, 13 Tetor 2018 / indeksADMonline

Kosova pa mundësi padie për krimet e luftës

Për vrasjen e shumë shqiptarëve të Kosovës dhe për gjenocidin e kryer gjatë luftës, zor se do të mund të paditet Serbia.

Arsyet i tregon ish-kreu i Gjykatës Kushtetuese, Enver Hasani.

Temat: