17:48 / E Premte, 19 Prill 2024 / MSH

Kudo me veti, veq për qefi!

Me një gamë të gjerë të derivateve dhe produkteve për veturën tuaj, KASTRATI është destinacioni i duhur për t’u furnizuar për aventurat e mrekullueshme që planifikoni këtë verë.

Fuqizoni udhëtimin tuaj me derivatet e KASTRATI dhe përfitoni nga ZBRITJA duke përdorur bonus kartelën- aventura nis këtu!

Mbledhni pikë bonusi çdo herë që bëni blerje në Family Market, Root Restaurant, KASTRATI Bowling apo KASTRATI Pharmacy, dhe shfrytëzoni bonuset për të nisur aventura të reja!

KUDO ME VETI, VEQ PËR QEFI! Nisni këtë fundjavë me energji të re dhe aventura!

KASTRATI, Lider në cilësi!