08:45 / E Enjte, 19 Prill 2018 / indeksADMonline

KukA�si sot nA� protestA�, kA�rkohet liri pA�r 11 te arrestuarit

QytetarA�t e KukA�sit do tA� protestojnA� sot nA� mbA�shtetje tA� 11 protestuesve qA� vijojnA� tA� jenA� nA� paraburgim. Protesta e thirrur dhe organizuar nga kA�shilli bashkiak i KukA�sit, do tA� mbahet para GjykatA�s sA� kA�tij qyteti nA� orA�n 11:00.

“TA� nderuar banorA� tA� KukA�sit, Hasit dhe TropojA�s. NA� mbA�shtetje tA� vA�llezA�rve tanA� tA� arrestuar nA� mA�nyrA� tA� paligjshme nA� protestA�n e 31 marsit 2018, KA�shilli bashkiak KukA�s ju njofton organizimin e tubimit mbarA�popullor nA� datA� 19 prill 2018, nA� orA�n 11:00, te sheshi para GjykatA�s KukA�s.Ju ftojmA� tA� merrni pjesA�”.

TA� premten nA� GjykatA�n e Apelit tA� ShkodrA�s do tA� zhvillohet seanca pA�r masA�n e sigurisA� tA� 11 kuksianA�ve te ndaluar pas protestA�s nA� RrugA�n e Kombit.

AvokatA�t e tyre, qA� apeluan vendimin e GjykatA�s sA� ShkallA�s sA� ParA�, kA�rkojnA� lirimin e 11 protestuesve. NdA�rkohA� Prokuroria i qA�ndron asaj mase sigurie qA� u vendos nA� GjykatA�n e ShkallA�s se ParA� arrest me burg.