13:26 / E Mërkurë, 22 Maj 2019

Kur edhe qentë më të rrezikshëm kanë frikë nga diçka!

Qeni pavarësisht i vogël apo i madh, kur e sheh njeriu ngec dhe fillon ta kap panika.

Mirëpo, duhet menduar se ka raste kur edhe qentë sado që janë të mëdhenj kanë frikë nga diçka e paimagjinuar, transmeton Indeksonline.

Në videon e mëposhtme janë përmbledhur disa raste kur qenë trupmëdhenj frikësohen.

Shembull, një qen frikësohet të zbres nga kombi, tjetri nga hija e tij, një tjetër nga litari me të cilin është i lidhur etj.

Interesante por edhe qesharake. /Indeksonline/