Kuriozitete

  • Familjarët i bënë ceremoninë mortore, kthehet pas dy muajsh në shtëpi
  • Sanduiçi me vezë bëhet viral, njerëzit mezi presin ta provojnë
  • ​Italianët në frikë nga vatrat e reja me COVID-19, forcojnë kontrollet dhe masat